"Från nos till svans" är temat på den finlandssvenska matkulturdagen 9 oktober 2021. Tillsammans med Tara har vi valt att göra en egen twist på det genom att fokusera på att använda hela grönsaken.
Nedan hittar du recept och inköpslista.
"Från nos till svans" är temat på den finlandssvenska matkulturdagen 9 oktober 2021. Tillsammans med Tara har vi valt att göra en egen twist på det genom att fokusera på att använda hela grönsaken.
Nedan hittar du recept och inköpslista.
Simonsgatan 12 A 5
kansliet@helsingforsmartha.fi
Kansliet håller öppet:
måndag 10-15
tisdag 13-18
onsdag 10-15
![]() |
Maria Rajalin |
![]() |
Malin Öhman |
![]() |
Emilia Hytönen jubileums- och evenemangskoordinator emilia.hytonen@helsingforsmartha.fi 050 554 4935 (ons-to) |
![]() |
Annika Linder Airava Ordförande ordforande@helsingforsmartha.fi 040 041 8649 |