Helsingfors Svenska Marthaförening

Helsingforsmarthornas nya t.f. informatör

14.05.2019 kl. 13:31

Malin Öhman är Helsingfors Svenska Marthaförenings t.f. informatör!

Malin Öhman, 25, flyttade från Österbotten till Helsingfors för sju år sedan. Hon har studerat journalistik och håller nu på och tar magister i litteratur och nordiska språk. Malin har jobbat som layoutjournalist på Hufvudstadsbladet, som frilansskribent och litteraturrecensent.

Litteratur är Malins största intresse och på fritiden ägnar hon mycket tid åt läsande, skrivande och bokklubben. I Århundradets bokklubb möts medlemmarna kring litteratur och skriver om litteratur på deras gemensamma blogg. Andra intressen är hälsa, yoga och mat.

— Jag ser fram emot att jobba i en förening som utstrålar gemenskap och positivitet och som har starka feministiska värderingar. Mina mål är att jobba aktivt för att synliggöra Helsingforsmarthorna och locka nya medlemmar till föreningen genom att lyfta fram allt roligt och viktigt som föreningen gör. Jag hoppas också att jag ska kunna använda mina specialintressen och producera intressant innehåll och evenemang utifrån dem. Jag ser fram emot att träffa alla medlemmar och jobba för att alla ska fortsätta trivas i föreningen.

Till Malins arbetsuppgifter hör bland annat ansvar för föreningens interna och externa kommunikation, kursplanering samt medlemsarbete. Från och med den 20 maj går Helsingforsmarthornas nuvarande informatör Jenna Matintupa på moderskapsledighet och under tiden kommer Malin Öhman fungera som informatör för föreningen. Malin börjar officiellt i augusti men kommer närvara vid några föreningstillfällen i maj och juni.

Vi önskar Malin hjärtligt välkommen till Helsingforsmarthorna!

Kontaktuppgifter

Kansliet

kansliet@helsingforsmartha.fi
tel 09 694 39 02
Öppet må–to kl. 10–15, stängt fre–sö

Maria Rajalin
Verksamhetsledare
maria.rajalin@helsingforsmartha.fi
040 731 2791
Malin Öhman
Informatör, vikarie
malin.ohman@helsingforsmartha.fi
040 7312 044
Camilla Komonen
Ordförande
ckomonen@gmail.com
050 5770 780